Home » Previous Page »

Personal Ad Details »

Halmstad ung blond smal kåt tjej bjuder på avsugningar

OBS GÖR EJ VAGINALT eller ANALT Hallå där jag är just nu tillgänglig för incall i Halmstad ikväll. Boka mig på kik! Läs presentationen och se bildgalleri för info om mig och vilka tjänster jag gör och inte gör nedan följer en kort prislista
Ad type: Offer
OBS GÖR EJ VAGINALT eller ANALT

Hallå där jag är just nu tillgänglig för incall i Halmstad ikväll. Boka mig på kik! Läs presentationen och se bildgalleri för info om mig och vilka tjänster jag gör och inte gör nedan följer en kort prislista jag gör även annat så som fetisch, wet, dominans på dig och massage. Erbjuder också analt på er. Exempelvis om ni har en strap on jag kan använda eller andra leksaker alternativt händer typ prostatamassage. Jag gör inte vaginalt eller analt sex någonsin.

⚜️Andra priser: (Ni kan få andra saker eller längre tid men fråga om det i så fall!! Skriv på kik vid frågor kring vad längre träffar kostar eller vad wet dominans eller fetisch alternativt dominans kostar!!)

BJ utan kondom 30 minuter 1700:-
BJ med kondom 30 minuter 1300:-
BJ utan kondom + slicka/rimma mig 30 minuter 2000:-
BJ med kondom + slicka/rimma mig 30 minuter 1600:-
HJ 5-20 minuter 1000:-

Cam:
50:- minuten på Skype eller signal jag tar swish eller banköverföring! :-)
Telefonsex:
40:- minuten

Jag säljer även bilder och videos. Alla mina onlinetjänster sker i mån av tid jag gör primärt IRL träffar då jag föredrar det.

Vänligen er,
Bea K ❤️?
 This ad came from: RosaSidan.ws
Bookmark and share this classified:
Tags:   Halmstad    ung    blond    smal    kåt    tjej    bjuder        avsugningar