Home » Previous Page »

Personal Ad Details »

Stockholm outcalls verifierad

OBS! Svarar enbart till de som läst igenom och följt instruktionerna i min annons. Hej! Är en sexig snygg svensk tjej i 25årsåldern. Gröna ögon som alltid har sexig ögonkontakt vid avsugning. Ljusbrunt långt hår och en sexigt kurvig kropp med s
Ad type: Offer
OBS! Svarar enbart till de som läst igenom och följt instruktionerna i min annons.

Hej!
Är en sexig snygg svensk tjej i 25årsåldern. Gröna ögon som alltid har sexig ögonkontakt vid avsugning. Ljusbrunt långt hår och en sexigt kurvig kropp med stora fasta bröst - EJ silikon!

JAG ERBJUDER
En fantastisk GFE med heta kyssar och passionerat sex. Suger utan kondom men sex sker alltid med kondom, utan undantag. Inget hårt sex eller wet osv. Träffar enbart män.
Är alltid diskret och välvårdad och förväntar mig att du är det med.
Är nykter, drogfri och rökfri och önskar även att du inte är påverkad när vi ses.

MINA OMDÖMEN
Läs gärna min gästbok för att se andra mäns upplevelse av mig.

PRISER
3000kr för en timme (jag ses inte kortare än en timme)
5000kr för två timmar
10 000kr för helnatt
Jag reser utanför Stockholm vid bokning av minst 2t/helnatt beroende på reslängd.
Gör endast outcalls, dvs hemma hos dig eller på ditt hotell. Outcall är tryggt utan risk för polisingripande.
Viktigt att du respekterar mina gränser, att du håller vad du lovar och inte prutar på mina priser. Gör du detta kommer jag att blockera dig, även vid sena avbokningar. Min tid är dyrbar, jag har ett ordinarie arbete vid sidan av och träffar kräver mycket planering och förberedelse från min sida. Vänligen respektera detta.

HUR DU BOKAR MIG
Skicka en presentation där du berättar lite om vem du är till SexyyLindaa på Kik. Utan presentation, inget svar. Jag är selektiv, träffar få män så ju bättre presentation desto större chans att jag vill träffa just dig. Behöver ingen beskrivning av hur du ser ut, mer om vem du är personlighetsmässigt intresserar mig. Detta pga att jag förhoppningsvis kommer att åka hem till dig, en för mig främmande person. Viktigt att jag kan känna mig trygg då.
Ser fram emot att ses ❤️
 This ad came from: RosaSidan.ws
Bookmark and share this classified:
Tags:   Stockholm    outcalls    verifierad