Home » Previous Page »

Personal Ad Details »

Hångelsugen? ( och extra bra pris på dubbeltrubbel med hayley)

Hej Lovers! OBS! Nytt nummer 070-2225034. Sommarfeeling och jäkligt trött på att hålla distans? Då så, då måste det vara dags för ett ordentlig hångel (med efterföljande ligg förslagsvis). Och som av en ren tillfällighet är det precis det so
Ad type: Offer
Hej Lovers!
OBS! Nytt nummer 070-2225034.
Sommarfeeling och jäkligt trött på att hålla distans? Då så, då måste det vara dags för ett ordentlig hångel (med efterföljande ligg förslagsvis). Och som av en ren tillfällighet är det precis det som jag erbjuder den här veckan (och alla andra veckor på året med för de som är petiga med detaljer).

Bokar gör du genom att skicka ett sms till 070-2225034, men innan du börjar leta efter luren vill jag gärna att du läser hela annonsen, åtminstone mina priser så vi inte slösar bort varandras tid.

Dessutom erbjuder jag och härliga Hayley Storm lite dubbeltrubbel till vårt lägsta pris någonsin. 3500 kr för 45 minuters avancerade vuxenlekar. Scrolla nedåt för mer info.
Pallar du inte att scrolla lär du inte ha ork att leka med oss båda. Just saying.

För er med lite mer energi följer här lite porrig information, så fokusera!

OM MIG: Jag ser ut som på korten, jag har till och med tagit de själv, men har lagt på mig 5 pandemi-kilon. Så gillar du inte kurviga tjejer - leta vidare.
Jag har passerat 40 men är minst lika snygg som när jag var 25, och definitivt mer avspänd. Jag håller vad jag lovar, jag är generös med tiden vid längre dejter och jag är i särklass enklast att nå via sms.

OM DIG: Helst läskunnig, trevlig, med realistisk tidsuppfattning och orkar scrolla.

OUTCALL: Mer än gärna, till city, närförorter och söder om söder. Efter 22 tillkommer kostnad för uber till dig. Hemresan tar jag. Ger mig gärna ut på längre äventyr men då krävs uber tur och retur kvällstid.
INCALL: I extremt liten utsträckning. Enbart förbokat och om vi redan träffats.
BILDEJT: Jag är alltid game för en het dejt i din bil om jag är hemma och du kör åt mitt håll. Du hittar mig 15 min söder om Gullmarsplan, eller 20 minuter om du har svårt att hitta gaspedalen.

BOKNING: Messa önskemål om plats, tid, längd på dejt till: 070-2225034.

Jag uppskattar män i alla åldrar, men är du under 30 så får du gärna säga det när du bokar så jag hinner stretcha.

NÄR VI SES: Jag suger utan om du är trevlig och luktar gott, i övrigt praktiserar jag säkrare sex (inklusive att du inte får komma i min mun så fråga inte ens, detsamma gäller COF och rimming) och varken det eller mina priser är förhandlingsbara. Däremot får du komma så himla många gånger du luckas klämma in på avtalad tid.

Betalar gör du helst med cash, annars med Swish (eller möjligen extremt bra teknikprylar. Just nu behöver jag en Iphone 8 eller senare eller en Dremel med massa tillbehör (och sisådär 1500 liter planteringsjord om någon har det liggande).

OBS! ”Ses nu” finns inte på menyn, jag råkar ha ett liv också och sitter inte redo nyduschad i sexiga underkläder dygnet runt med min batmobil utanför dörren. Räkna med att det tar drygt en timme innan jag står utanför din dörr.

Ok, det där kanske inte var så superporrigt men nu vet du vad som gäller.

VAD KOSTAR DET?

OUTCALL/(INCALL) efter 22 tillkommer kostnad för uber
15 minuters snabbis outcall - 1500 kr (i mån av tid och beroende på var)
30 minuter - 2000 kr
45 minuter - 2500 kr
1 timme – 3000 kr
90 minuter – 4500 kr
2 timmar – 5500 kr
efter det 1000 kr för varje påbörjad halvtimme.

BILDEJT
Snabbis 10-15 minuter (efter att vi funnit lämplig plats) - 1000 kr
Längre bildejt ca 20-25 minuter (efter att vi funnit lämplig plats) - 1500 kr

DUBBELTRUBBEL MED HAYLEY (endast outcall, efter 22 tillkommer kostnad för uber))
ENDAST TILL 12 PÅ FREDAG: 45 minuter – 3500 kr
1 timme – 4500 kr (ordinarie pris 5000 kr)
90 minuter – 6000 kr (ordinarie pris 7000 kr)

Skicka ett sms med vad, när, hur länge till 070-2225034.

Jag finns på Kik: MayaSands. Hoppas du på svar ökar oddsen om du skriver något mer än ”Hej/Hur mår du/Vad gör du?”, undviker att skicka mig dick-pics och fattar att jag inte tillhandahåller gratis sexchat.

Cash och sex är två av mina favvo-grejer i praktiken, teorin ska hållas kort.
Puss
Maya
 This ad came from: RosaSidan.ws
Bookmark and share this classified:
Tags:   Hångelsugen?    (    och    extra    bra    pris        dubbeltrubbel    med    hayley)